Steun het Radboud Fonds

Innovatie komt door vrije denkers. Het zijn mensen met lef. Wetenschappers die ideeën bedenken waar niemand nog eerder aan dacht. Ze durven onbegane paden te bewandelen, nemen gewaagde afslagen om zo de meest fantastische ontdekkingen te doen.

Voor die mensen, die wetenschappers, onderzoekers, studenten, hoogleraren en arts-onderzoekers is het Radboud Fonds er. Want vrij denken, afslagen nemen, omwegen belopen, doorzetten tot je dat ene idee hebt gevonden dat de wereld beter maakt, mensen beter maakt: dat kost tijd.

Het Radboud Fonds financiert die tijd. Het financiert de middelen die daarvoor nodig zijn. Het resultaat? Doorbraken in kankeronderzoek, studiebeurzen voor een nieuwe generatie wetenschappers, de eerste film ter wereld van het zwarte gat, een healing environment voor zieke kinderen.

We kunnen dat niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 50.686 km afgelegd
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Knutselmateriaal uitgedeeld aan kinderen in het Amalia

04-03-2022 | 14:56 Geplaatst op: Knutsel- en spelmateriaal Dankzij diverse donaties konden wij onlangs knutselsetjes samenstellen voor de kinderen in het Amalia. Zo hebben kinderen die in ons ziekenhuis zijn opgenomen, toch wat afleiding en ontspanning. Hartelijk dank aan alle gulle gevers die hieraan hebben bijgedragen! In verband met hygiene mogen de kinderen de knutselsetjes behouden. Donaties blijven daarom welkom.
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

lieke

16-05-2022 | 23:00 Aan: In de benen voor genen