Steun het Radboud Fonds

Innovatie komt door vrije denkers. Het zijn mensen met lef. Wetenschappers die ideeën bedenken waar niemand nog eerder aan dacht. Ze durven onbegane paden te bewandelen, nemen gewaagde afslagen om zo de meest fantastische ontdekkingen te doen.

Voor die mensen, die wetenschappers, onderzoekers, studenten, hoogleraren en arts-onderzoekers is het Radboud Fonds er. Want vrij denken, afslagen nemen, omwegen belopen, doorzetten tot je dat ene idee hebt gevonden dat de wereld beter maakt, mensen beter maakt: dat kost tijd.

Het Radboud Fonds financiert die tijd. Het financiert de middelen die daarvoor nodig zijn. Het resultaat? Doorbraken in kankeronderzoek, studiebeurzen voor een nieuwe generatie wetenschappers, de eerste film ter wereld van het zwarte gat, een healing environment voor zieke kinderen.

We kunnen dat niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig.

Doneer aan het Radboud Fonds

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 128.765 km afgelegd
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

4Daagse Nijmegen 2024 | Lopen voor Leven

24-03-2024 | 12:52 Geplaatst op: Students Fight Cancer Wandel jij jouw 4Daagse voor Students Fight Cancer? Ga jij deze zomer de Nijmeegse 4Daagse lopen? 🎗️🚶‍♂️ Hou jij van het studentenleven maar wil je ook iets goeds doen voor de maatschappij? Loop jouw 4Daagse dan voor Students Fight Cancer en maak onderzoek naar kanker in het Radboudumc mogelijk.  Het werkt heel eenvoudig. Maak via de website van de Vierdaagsesponsorloop je eigen 4Daagse sponsoractie aan. Je kunt individueel een actie aanmaken maar hoe leuk is het om mee te doen als team. Lopen jouw studiegenoten, jouw dispuut, jouw vriendengroep of bijvoorbeeld jouw hockeyteam. Haal jij minimaal 25 euro aan donatiegeld op? Dan ontvang jij een origineel Students Fight Cancer 4Daagse t-shirt!Dus twijfel niet en start jouw 4Daagse wandelactie! Zo werkt het: Maak een actiepagina via de Vierdaagsesponsorloop pagina: www.devierdaagsesponsorloop.nl Deel je actiepagina met zoveel mogelijk vrienden en bekenden Laat iedereen via jouw actiepagina doneren Na aanmelden ontvang je: Een eigen actiepagina om jouw sponsorloop mee te promoten   Een uniek Vierdaagse wandelshirt (bij minimale donatie van 25 euro) Een persoonlijk en feestelijk ontvangst op de Via Gladiola Een Limited Edition wandelkruisje   Deel je verhaal Heb jij een bijzonder verhaal waarom jij jouw 4Daagse voor Students Fight Cancer wilt lopen? Wil je jouw verhaal ook met ons delen? Laat het ons weten via: info@sfcnijmegen.nl. Klik hier om naar de website van de Vierdaagsesponsorloop te gaan.
Lees meer
Bekijk alle
€ 25

Robert

27-05-2024 | 21:19 Aan: Leo voor Obe