Steun het Radboud Fonds

Innovatie komt door vrije denkers. Het zijn mensen met lef. Wetenschappers die ideeën bedenken waar niemand nog eerder aan dacht. Ze durven onbegane paden te bewandelen, nemen gewaagde afslagen om zo de meest fantastische ontdekkingen te doen.

Voor die mensen, die wetenschappers, onderzoekers, studenten, hoogleraren en arts-onderzoekers is het Radboud Fonds er. Want vrij denken, afslagen nemen, omwegen belopen, doorzetten tot je dat ene idee hebt gevonden dat de wereld beter maakt, mensen beter maakt: dat kost tijd.

Het Radboud Fonds financiert die tijd. Het financiert de middelen die daarvoor nodig zijn. Het resultaat? Doorbraken in kankeronderzoek, studiebeurzen voor een nieuwe generatie wetenschappers, de eerste film ter wereld van het zwarte gat, een healing environment voor zieke kinderen.

We kunnen dat niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 11.587 km afgelegd
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Bart, Jasper, Leo en Sjef "blazen" morgen een streep door Nederland, volg ze live!

18-06-2021 | 14:26 Geplaatst op: Betere behandeling van blaaskanker Morgenochtend om 5.00 uur is het zover. Dan stappen Bart Kiemeney, Jasper Hof, Sjef Martens en Leo Cox op de pedalen om maar liefst 420 km dwars door Nederland te fietsen. De mannen fietsen het snot voor ogen om geld in te zamelen voor onderzoek naar blaaskanker. Het weerbericht ziet er gunstig uit. Zonnige momenten met maxima van 20 tot 25 graden. Boven land staat een matige zuidwestenwind. Aan zee en rond het IJsselmeer zwelt de wind aan en kan het vrij krachtig tot krachtig waaien. Hopelijk krijgen ze hierdoor regelmatig een duwtje in de rug van "Jan de Wind". Wil je ze live volgen? Dat is mogelijk. Door middel van onderstaande link kom je in de WhatsApp volggroep en blijf je op de hoogte van de laatste updates. Hier wordt ook de locatie-link geplaatst waarmee je de tocht "live" kunt volgen.https://chat.whatsapp.com/CQGBci07zfS0hxwpLioXCpOp de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Radboud Oncologie Fonds?Volg ons dan via Facebook en Instagram.
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Anoniem

18-06-2021 | 21:36 Aan: Blaaskanker de Wereld uit